Ρουμελιώτης: “Παραμένουμε ταπεινοί μέχρι την εξασφάλιση της παραμονής μας”

Στο AEKnea.gr μίλησε ο προπονητής της Ένωσης, Μανώλης Ρουμελιώτης, μετά την λήξη του φιλικού κόντρα στον Άγιο Δημήτριο.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτριών του εμφανίστηκε ο Μανώλης Ρουμελιώτης, μετά τον νικηφόρο φιλικό αγώνα κόντρα στον Άγιο Δημήτριο, ενώ επανέλαβε τους φετινούς στόχους που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

“Ήταν ένα αρκετά πιο δυνατό παιχνίδι από τα άλλα. Ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι σε κάποιους τομείς όπως η άμυνα και η αλληλοκάλυψη. Είχαμε έξυπνες λύσεις στην επίθεση με την Λαγουδάκη την Ιβάνοβα και την Κατσαντώνη να πρωταγωνιστούν. Επίσης είχαμε πολύ καλή υποδοχή από την Κακουκάρατου και την Ιβάνοβα. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό καθώς δεν έγιναν πολλές αλλαγές όπως στα άλλα παιχνίδια, καθώς πολλές από τις νεαρές κοπέλες αγωνίστηκαν με τις κορασίδες. Επίσης δεν αγωνίστηκε η Αργυροπούλου για να προφυλαχτεί, καθώς την θέλουμε στα πιο δυνατά φιλικά.”

Σε ερώτηση για το αν οι καλές εμφανίσεις, κάνουν την ομάδα πιο αισιόδοξη για το πρωτάθλημα είπε: “Σίγουρα μέσα μου είμαι αισιόδοξος, αλλά παραμένουμε ταπεινοί μέχρι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας και θέλω να είμαι ξεκάθαρος στον κόσμο της ΑΕΚ που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.”