Σε δέκα μέρες επιστρέφει ο Σοϊλέδης

Καμία ανησυχία δεν προκαλούν στο ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, οι ενοχλήσεις του Σοϊλέδη, που αναμένεται να μπει άμεσα στις προπονήσεις.

Άλλες δέκα μέρες εκτός προπονήσεων αναμένεται να μείνει ο Άρης Σοϊλέδης. Ο μπακ της Ένωσης, που ταλαιπωρείται από μια θλάση σχεδόν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, παρότι βρέθηκε δύο φορές πολύ κοντά στο να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, δεν μπόρεσε εξαιτίας ενοχλήσεων.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής εξετάστηκε εκ νέου την Παρασκευή (26/9) από το ιατρικό τιμ της Ένωσης και τον Λάκη Νικολάου, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως σύντομα θα μπορέσει να επανέλθει στις προπονήσεις.

Το γεγονός ωστόσο πως έχει καθυστερήσει η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, έχει επηρρεάσει ψυχολογικά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε να μπει γρήγορα στην ομάδα και να βοηθήσει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Για τον ίδιο είναι πολύ σημαντικό που έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν είναι τέτοιος που μπορεί να τον κρατήσει για πολύ ακόμα, εκτός ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες και εκτός απροόπτου σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.