Οι απίστευτες ατάκες του Κράμερ (VIDEO)

Ο παίκτης της Γκλάντμπαχ τα είχε πράγματι "χαμένα" στον τελικό του Μουντιάλ

Η ομάδα του έπαιζε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όμως ένα χτύπημα στο κεφάλι έκανε τον Κριστόφ Κράμερ να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται.

Ο μέσος της Γκλάντμπαχ πέρασε αρκετά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να διαπιστωθεί πως όχι απλώς δεν μπορούσε να συνεχίσει να παίζει, αλλά ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Οι μαρτυρίες τριών συμπαικτών του, των Μάνουελ Νόιερ, Φίλιπ Λαμ και Τόμας Μίλερ, είναι όλα τα λεφτά και τις έκαναν σε εκπομπή που φιλοξενούσε τον ίδιο τον Κράμερ.

Το ότι ρωτούσε τον διαιτητή «Είμαστε στον τελικό του Μουντιάλ;» είναι το λιγότερο.

«Φαινόταν καλά, μέχρι να διαπιστώσω πως συμπεριφερόταν παράξενα. Ήρθε και μου είπε ‘Άσε με να παίξω εγώ τερματοφύλακας’», αποκάλυψε ο Νόιερ.

«Στην αρχή δεν ανησυχούσα, αλλά κατάλαβα πως κάτι τρέχει, όταν ήθελε να μου πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όταν θέλησε να αλλάξει φανέλα με το διαιτητή, είπα ‘Αρκετά’», πρόσθεσε ο Λαμ.

Το αποκορύφωμα ήταν όσα είπε στον Τόμας Μίλερ. «Με αποκάλεσε Γκερντ και με συνεχάρη για τον τελικό του 1974, ενώ μου είπε ‘τι ωραία ατμόσφαιρα υπάρχει εδώ στο στάδιο του Ρουρ. Ευτυχώς αντικαταστάθηκε γιατί ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Ίσως να… κατέβαζε το σώβρακο του διαιτητή».

πηγή: sport-fm.gr