Η νίκη-πρόκριση της «Βασίλισσας» και η αγγαρεία στη Λαμία

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με την νίκη – πρόκριση της «Βασίλισσας» κόντρα στο Ρέθυμνο, ενώ χαρακτηρίζει τον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ στη Λαμία ως αγγαρεία για τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Goal

«Βαρέθηκαν τα φιλικά» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρει ότι η ΑΕΚ δεν βλεπόταν στη Λαμία, μόνο ο κόσμος της που βρέθηκε εκεί. «Από το Ρέθυμνο στον Άρη. Η Βασίλισσα απέκλεισε και το Ρέθυμνο και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου την περιμένει ο Άρης».

Sportday

«Ακάθεκτη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στη «Βασίλισσα»και στο χθεσινό αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο, σε ένα γήπεδο που έβραζε και η ομάδα πέταξε έξω από το Κύπελλο τον αντίπαλο. «Αγγαρεία στη Λαμία στο ποδόσφαιρο».

Livesport

«Το γύρισε με τον κόσμο της η ΑΕΚ» γράφει η εφημερίδα για τη χθεσινή νίκη της κόντρα στο Ρέθυμνο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ώρα των σπορ

«Συγκλόνισαν» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στη «Βασίλισσα» και στη νίκη-πρόκριση κόντρα στο Ρέθυμνο. «Βαρέθηκαν τα φιλικά στο ποδόσφαιρο. Νίκησε και τον ΠΑΟ και πήρε την πρωτιά η ΑΕΚ της Καρδιάς. Λάθη, άγχος και ήττα στο χάντμπολ».

Δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα εδώ