Νέος χορηγός για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη νέα χορηγική της συμφωνία.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί τη νέα της χορηγική συμφωνία με το ισοτονικό ποτό «OSHEE», το οποίο θα είναι το «Επίσημο Αθλητικό Ποτό» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το ισοτονικό ποτό OSHEE το οποίο και θα αποτελέσει το «Επίσημο Αθλητικό Ποτό» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η εταιρία OSHEE, με έδρα την Πολωνία, είναι μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης στην παραγωγή ισοτονικών ποτών με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 20 χώρες. Η προηγμένη σύνθεση του ποτού με υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες συν 5 βιταμίνες (οι οποίες δεν εμπεριέχονται σε κανένα αντίστοιχο ισοτονικό ποτό), είναι η βασική αιτία της ραγδαίας ανάπτυξης της εταιρίας, η οποία κατέχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά των αθλητικών ποτών σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Τα ισοτονικά ποτά OSHEE εισάγονται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την Δ Π ΦΛΟΓΕΡΑΣ ΜΟN ΕΠΕ «EXTREME IMPORTS» ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.extremeimports.gr».