«Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της»

Στη παρουσίαση των διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ το «παρών» έδωσαν και ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Γιώργος Νικολάου αλλά και ο Γιώργος Μπέρκοβιτς.

Στη παρουσίαση των διαρκείας της «Βασίλισσας» ήταν και οι Γιώργος Νικολάου και Γιώργος Μπέρκοβιτς, ενώ μίλησαν για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1.

Ο κ. Μπέρκοβιτς είπε:

«Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην ευχάριστη θέση να έχουμε φτιάξει μία αξιόλογη ομάδα που δεν θα έχει μία απλή παρουσία στην Α1. Με χαμηλό μπάτζετ αλλά αυτοσυντηρούμενη και αυτοχρηματοδοτούμενη, θα καταφέρει η ομάδα να μείνει στην Α1. Για να γίνει αυτό, απαιτείται η συμπαράσταση του κόσμου της ΑΕΚ. Ελπίζω ότι όλοι θα στηρίξουν την ομάδα. Όπως και εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα και θα τη βοηθήσω στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου».

Ενώ ο κ. Νικολάου υπογράμμισε:

«Η «Βασίλισσα’ επέστρεψε κόντρα σε κάθε προγνωστικό, κόντρα ακόμα και στις δικές μου αμφιβολίες. Η διοίκηση κατάφερε να επιστρέψει η ΑΕΚ υγιής στην Α1. Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Αυτός ο κόσμος που γεμισε το κλειστό της γλυφάδας και τη μετέτρεψε σε… Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε κοντά μας».