Στον “αέρα” ο Πανιώνιος

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδος Γιάννη Καλαφατάκη

Η απόσυρση του Αντώνη Μεργέτη έχει φέρει τον Πανιώνιο σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, κάτι που τονίστηκε και από τον προπονητή της ομάδας σε συνέντευξη που έδωσε στον NovaΣπορ FM. Διαβάστε στην συνέχεια του άρθρου τις απαντήσεις που έδωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης:

Για την ομάδα: “Εδώ και 25 ημέρες έχουμε φτιάξει μία ομάδα που αγωνιστικά είναι έτοιμη. Η ομάδα μπορεί να παίξει κύπελλο και πρωτάθλημα με πέντε ξένους και επτά Έλληνες. Είχε γίνει μία προσπάθεια με τον υποψήφιο επενδυτή κ. Μαργέτη, αλλά είμαστε στον αέρα γιατί προέκυψαν προβλήματα. Είναι σημαντικό που τη τελευταία στιγμή πήραμε το πιστοποιητικό, αλλά η επόμενη ημέρα έχει πολύ όγκο δουλειάς για να λυθούν τα προβλήματα, όπως πολύ σωστά είπε ο Ηλίας Λιανός”.

Για το αν μπορεί να αναλάβει κάποιος: “Αυτή τη στιγμή όχι. Ο κ. Λιανός μετακομίζει στο εξωτερικό και δεν θα ασχοληθεί με την ομάδα άλλο. Ο κ. Μαργέτης σταμάτησε να ασχολείται από την προηγούμενη Παρασκευή. Πείσαμε τα παιδιά να παραμείνουν στη θέση τους μέχρι να έρθει ο καινούργιος ιδιοκτήτης. Τα καταφέραμε αλλά ακόμα βρίσκονται στον αέρα. Ιδιαίτερα οι ξένοι δεν είναι εύκολο να μην έχουν στα χέρια τους εγγυήσεις. Ο Πανιώνιος είναι πάνω απ’ όλα και κάνουμε τη προσπάθειά μας. Για τους Έλληνες είναι πιο εύκολο, αλλά όσο δε βρίσκεται λύση είμαστε ανακόλουθοι”.

Για την αντίδραση των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου: “Θα είμαστε εδώ γιατί δεν θέλουμε να αφήσουμε την ομάδα στο … έλεος του Θεού, αλλά ο χρόνος πιέζει και σε μία εβδομάδα η ομάδα παίζει κύπελλο. Θα είμαστε στο γήπεδο αλλά από σήμερα αναστέλλουμε τις προπονήσεις. Ευελπιστώ πως οι άνθρωποι που θέλουν να αναλάβουν από τα τμήματα υποδομής θα τα καταφέρουν. Είναι επιστήμονες και οικογενειάρχες, αλλά έχουν να βγάλουν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο κ. Μαργέτης σήμερα ανακοίνωσε πως αποχωρεί, αλλά είχε δώσει κάποια λεφτά για να τρέξει η ομάδα και να καλυφθούν κάποιες ανάγκες. Περιμέναμε μέχρι σήμερα μήπως υπάρξει εξέλιξη. Από αυτή τη στιγμή δε μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω από το να περιμένουμε”.

Για τον κίνδυνο σχηματισμού κανονικής ομάδας: “Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, αλλά αν η ομάδα μείνει ως έχει, επειδή έχουμε δουλέψει καλά θα είναι πολύ καλή. Δεν έχω όμως αρμοδιότητα να κρατήσω τους παίκτες με το ζόρι”.