Κατσουράνης: “Δεν ήταν παρορμητική η απόφασή μου”

O Κώστας Κατσουράνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης της Πούνε.

Παίκτης της ινδικής Πούνε είναι και επίσημα από σήμερα ο Κώστας Κατσουράνης. Ο ασιατικός σύλλογος ανακοίνωσε την ένταξη του Έλληνα άσου στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, περίπου δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία, λέγοντας: «Δεν είναι μια παρορμητική απόφαση, είχα έρθει σ’ επαφή με την ομάδα πριν από ένα μήνα. Αυτό που ώθησε να ενταχθώ στην ομάδα ήταν η επιθυμία όλων να κερδίσουν και να προωθήσουν το ποδόσφαιρο στην Ινδία».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Πούνε, Φράνκο Κολόμπα, τόνισε πως η ομάδα του χρειαζόταν έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Κατσουράνη. «Χρειαζόμασταν έναν δυνατό παίκτη που μπορεί να παίξει από περιοχή σε περιοχή. Ήταν μια θέση που θέλαμε να καλύψουμε και τώρα με την υπογραφή του Κατσουράνη στην ομάδα, είμαστε σίγουρα ένα πιο ισορροπημένο σύνολο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής Γκαρουάβ Μοντουέλ έκανε λόγο για έναν ποδοσφαιριστή-φαινόμενο για την πατρίδα του. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τον Κώστα στις τάξεις μας και θέλω να τον καλωσορίσω μέσα από την καρδιά μου. Έχει υπάρξει ένα ποδοσφαιριστής – φαινόμενο για την πατρίδα του και τις προηγούμενες ομάδες του. Θα μας αλλάξει επίπεδο, είμαι αισιόδοξος», ανέφερε σχετικά.