Καθηγήτριες έκαναν τρίο με μαθητή!

Ένα απίστευτο σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλονίζει το Λύκειο «Destrehan» στο Κένερ της Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δύο καθηγήτριες του σχολείου, η 32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, είχαν συνευρεθεί -και οι δυο μαζί (!)- ερωτικά με ανήλικο μαθητή τους. Όλα αποκαλύφθηκαν, όταν το νεαρό αγόρι που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 17 του χρόνια υπερηφανευόταν στους συμμαθητές του για τα… καμώματά του με τις καθηγήτριές του.

 

Two_High_School_Teachers1Two_High_School_Teachers3

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, πήγαινε στο σπίτι της 24χρονης και εκεί έκανε σεξ και με τη Shelley Dufresne αλλά και τη Rachel Respess. Καθηγητές που άκουσαν τις συζητήσεις κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία άρχισε να ερευνά το θέμα την περασμένη Παρασκευή.

Αρχικά, συνελήφθη η 32χρονη, η οποία διδάσκει στο σχολείο τα τελευταία 10 χρόνια, είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά και στη συνέχεια η 24χρονη η οποία φέτος διένυε τη δεύτερη χρονιά της στο Λύκειο. Οι καθηγήτριες κατηγορούνται για σεξουαλική αποπλάνηση, αλλά και βιντεοσκόπηση των ερωτικών τους περιπτύξεων με μαθητή τους. Πάντως και οι δύο ισχυρίζονται ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη και τη συγκατάθεση του μαθητή.

Two_High_School_Teachers4Two_High_School_Teachers5

πηγή: gazzetta.gr