Παγιάν: “Γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ η ΑΕΚ”

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Χόρχε Παγιάν, από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Μια ομάδα δυνατή, με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, είναι η φετινή ΑΕΚ, σύμφωνα με τον παίκτη της Χόρχε Παγιάν. Ο έμπειρος βολεϊμπολίστας μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για τις διαφορές σε σχέση με πέρσι, αλλά και τους στόχους της σεζόν που ξεκινά.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που έχουμε κάνει σαν ομάδα μέχρι τώρα. Νομίζω ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Δεν στεκόμαστε στο τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα στα φιλικά. Σίγουρα αυτές οι αναμετρήσεις είναι χρήσιμες αλλά στα επίσημα παιχνίδια θα φανούν οι πραγματικές μας δυνατότητες» ανέφερε αρχικά ο παίκτης της ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά τις διαφορές με την περσινή ομάδα, πρόσθεσε: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Δεν μπορώ να πω αν ήταν η καλύτερη η περσινή ή φετινή. Αυτά συνήθως φαίνονται εκ του αποτελέσματος. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως φέτος είμαστε μια ομάδα δυνατή, με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και τους τρεις στόχους του τμήματος. Πάντα πρέπει να πιστεύεις στους στόχους που έχεις για να μπορείς να τους υλοποιήσεις. Εμείς ξεκινάμε με πολύ όρεξη και σίγουρα όταν ξεκινήσουν οι αγώνες θα αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη όπως κάνουμε πάντα. Έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε σίγουρα να ζήσουμε ανάλογες στιγμές όπως η περσινή όταν κατακτήσαμε το Λιγκ Καπ».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην αναβολή του Λιγκ Καπ αλλά και του πρωταθλήματος τα οποία μετατέθηκαν κατά μια εβδομάδα: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε να αγωνιστούμε. Από τη μια είναι θετικό γιατί θα έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα».