Κατακρεούργησε τη φίλη του γιατί του άρεσε ο… Dexter!

Κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε ότι ο 17χρονος είχε «κόλλημα» με τις ταινίες τρόμου.

Ένας 17χρονος, φανατικός της σειράς Dexter με τον Μάικ Σι Χολ, κατακρεούργησε τη 17χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της!

Ο Στίβεν Μάιλς ήταν 16 ετών όταν δολοφόνησε άγρια την Ελίζαμπεθ Τόμας στο υπνοδωμάτιό του, στο πατρικό του σπίτι στο Σάρεϊ, στις 24 Ιανουαρίου του 2013.

Αρχικά την μαχαίρωσε στο κεφάλι και την πλάτη και αφού τη σκότωσε, διαμέλισε τα πόδια, τα χέρια και τα πλευρά της, τα τύλιξε σε μεμβράνες και τα έβαλε σε σακούλες, ενώ κάλυψε το υπόλοιπο σώμα της σε ειδικό σεντόνι για κήπους.

Ο ανήλικος δολοφόνος, που πάσχει από αυτισμό, είπε στην οικογένειά του ότι έχει μια δεύτερη προσωπικότητα, που ονομάζεται Εντ και η οποία τον καθοδήγησε στο να κάνει το φόνο.

Όταν η αδερφή του επέστρεψε στο σπίτι τους, περίπου μια ώρα μετά το φόνο της Ελίζαμπερ Τόμας, ο Στίβεν της είπε: «Ο Εντ με έβαλε να κάνω κάτι κακό».

Κατά τη διάρκεια της δίκης του αποκαλύφθηκε ότι ο 17χρονος είχε “κόλλημα” με τις ταινίες τρόμου και ήθελε να μιμηθεί τις πράξεις του Ντέξτερ, από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά για έναν serial killer, ρόλο που ενσάρκωσε ο Μάικλ Σι Χολ.

Ο Στίβεν Μάιλς καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλακή.

Πηγή: newsit.gr