“Ξήλωσε” όλη την ΚΕΔ η ΕΠΟ!

Μόλις τρεις μήνες μετά τον ορισμό της νέας ΚΕΔ, η ΕΠΟ αντικατέστησε όλα τα μέλη της. «Διασώθηκε» ξανά ο Μπριάκος!

Σε εκτεταμένες αλλαγές στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε η ΕΠΟ, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Παρασκευής 3/10. Εκτός του Γιώργου Γκιρτζίκη που τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ αντί του Γιώργου Καραμελίδη που παραιτήθηκε προσφάτως, άλλαξαν άλλα τρία μέλη της επιτροπής!

Τα μέλη που αντικαταστάθηκαν είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Δημήτρης Καλύβας, που ήταν στην επιτροπή από το 2012 και οι Δημήτρης Γκρούτσης και Φραγκίσκος Σωμαρακάκης που μπήκαν στην επιτροπή μόλις τον περασμένο Ιούλιο!

Στη θέση τους τοποθετήθηκαν οι Χριστόφορος Ζωγράφος (που αναλαμβάνει αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ), ο Γιώργος Αμυγδαλής και ο Δημήτρης Μπέγκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις εκτεταμένες αυτές αλλαγές εκφράστηκαν κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις, καθώς δεν δόθηκε προς τους συμβούλους καμία εξήγηση! Τα νέα μέλη της ΚΕΔ φέρονται να ορίστηκαν κατόπιν πρότασης του νέου προέδρου της επιτροπής, Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ο μόνος που παρέμεινε στο πόστο του από την προηγούμενη σύνθεση είναι ο Θανάσης Μπριάκος στη θέση του υπεύθυνου εκπαίδευσης. Ο Ηπειρώτης παράγοντας της διαιτησίας «επιβίωσε» και στις αλλαγές του καλοκαιριού, αλλά και σε αυτές που έγιναν την Παρασκευή 3/10. Προφανώς στην ΕΠΟ είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι από το… τεράστιο έργο που έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια…

Φυσικά, στη θέση του ανθρώπου που ορίζει και αξιολογεί τους διαιτητές των επαγγελματικών κατηγοριών, παραμένει ο Σκωτσέζος Χιου Ντάλας. Το ποια είναι η άποψή του για τις νέες αλλαγές στην ΚΕΔ είναι βέβαια άγνωστο…

Να σημειωθεί, εξάλλου, ότι εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της Super League (αντί του Γκιρτζίκη) δεν ορίστηκε τελικά ο παραιτηθείς ταμίας, Παναγιώτης Δημητρίου, αλλά ο Αριστείδης Σταθόπουλος…

Τη θέση του ταμία ανέλαβε, όπως αναμενόταν, ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης.

*Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ευθύνης της ΕΠΟ, όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα σε όλη την επικράτεια.

Πηγή: contra.gr