«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Ανδρέας Κανονίδης μίλησε για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Κόροιβου στο youtube, ο Ανδρέας Κανονίδης μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τι είναι αυτό που σε έφερε στην ομάδα του Κοροίβου;

«Στην ομάδα με έφερε αρχικά ο κόουτς κι η διοίκηση. Είχα ακούσει από άλλα παιδιά πολύ καλά λόγια τόσο για τον κόουτς όσο και για τη διοίκηση, οπότε ήρθα στην Αμαλιάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου και να δώσω ότι καλύτερο μπορώ».

Κόντρα στα Τρίκαλα αγωνίστηκες για πρώτη φορά στην Αμαλιάδα. Πώς ήταν τα κλίμα;

«Η πρώτη επαφή με τον κόσμο ήταν πολύ θετική. Πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Η παρουσία του ήταν ένα μεγάλο συν για να κερδίσουμε τα Τρίκαλα και μας βοήθησε πάρα πολύ».

Είστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα;

«Είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμαστε ήδη εδώ και δύο ημέρες για τον αγώνα στην Πάτρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Απόλλωνας έχει καλή έδρα και μπροστά στο κοινό του παίζει καλά. Εμείς θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι».

Υπάρχει στο μυαλό σας το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ;

«Αυτό είναι σίγουρο. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά στην ομάδα στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως με τη βοήθεια του κόσμου μας που περιμένω να γεμίσει το γήπεδο κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο κόσμος μπορεί να αποτελέσει το 6ο παίκτη;

«Σίγουρα. Ειδικά στις ομάδες της περιφέρειας ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ δίνοντας δύναμη στην ομάδα και στους παίκτες για να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν».