Τραυματίστηκε παίκτης του Φίλιππου Βέροιας

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Φίλιππου Βέροιας, Χρήστος Ευαγγελόπουλος, τραυματίστηκε στο σημερινό τροχαίο στην Εγνατία και πιθανότατα θα αναβληθεί το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Ο αθλητής του Φίλιππου Βέροιας, Χρήστος Ευαγγελόπουλος, είναι ανάμεσα στα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας, που έγινε το πρωί της Κυριακής (5/10) στην Εγνατία οδό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει σπασμένα πλευρά νοσηλεύται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Το βράδυ της Κυριακής υποβλήθηκε σε δεύτερη αξονική τομογραφία καθώς υπάρχει ανησυχία για μια σκιά που υπάρχει στα πλευρά και οι θεράποντες ιατροί θέλουν να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αιμάτωμα.

Στην οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας το σοκ είναι τεράστιο και πιθανότατα θα διατυπωθεί αίτημα αναβολής του αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ στην Αθήνα, καθώς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές το τελευταίο που έχει σημασία είναι ένας αγώνας.

Στο τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από νταλίκα, ενεπλάκησαν περισσότερα από τριάντα αυτοκίνητα και ο θλιβερός απολογισμός είναι τέσσερις νεκροί και τριάντα τραυματίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.