Νέο συμβόλαιο για Πλατέλλα

Στην ΑΕΚ σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Πλατέλλα πριν τη λήξη αυτού που «τρέχει».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday» στην ΑΕΚ θέλουν να κρατήσουν τον Βαγγέλη Πλατέλλα για πολλά χρόνια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Λίγο πριν από την έναρξη της φετινής προετοιμασίας στα γραφεία της ΑΕΚ έφτασε το ενδιαφέρον της Μπέρμινγχαμ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Πλατέλλα.

Η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη τον περασμένο Ιούλιο κράτησε τον παίκτη μακριά από την Τσάμπιονσιπ και τον διατήρησε στο ρόστερ της «Ένωσης».

Και στην ΑΕΚ επιθυμούν να ανταμείψουν τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αμέσως προσεχές διάστημα η διοίκηση της ΑΕΚ θα καλέσει τον Πλατέλλα προκειμένου να συζητηθούν οι όροι για ένα νέο συμβόλαιο.

Η συμφωνία του 26χρονου μέσου με την «Ένωση» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 με την ομάδα να έχει το δικαίωμα ανανέωσης.

Παρ’ όλα αυτά στην ΑΕΚ δεν θέλουν να περιμένουν το τέλος της σεζόν για να καθίσουν στο τραπέζι με τον Πλατέλλα και να συζητήσουν. Αυτό θα γίνει νωρίτερα με την ομάδα φυσικά να προτείνει στον παίκτη και ένα συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικά όρους σε σχέση με τα χρήματα που αμείβεται τώρα.

Αν και ακόμα είναι νωρίς, πολύ δύσκολα θα υπάρξει πρόβλημα στις επαφές που θα γίνουν και όλα δείχνουν ότι ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και θα πατήσει το… χαλί της “Αγια-Σοφιάς”.»