Σταματής: «Η ΑΕΚ του χρόνου θα βρίσκεται στη Super League»

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ανδρέας Σταματής μίλησε για την ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ» ο Ανδρέας Σταματής μίλησε για την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως του χρόνου τέτοια μέρα η «Ένωση» θα βρίσκεται στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του με την επικείμενη άφιξη της ΑΕΚ στην Κατερίνη, όπου αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Πιερικού:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα από την οποία έχεις περάσει και έχεις δεθεί. Ωστόσο, είμαστε επαγγελματίες και για 90 λεπτά υπάρχει η υποχρέωση να παίξω ως αντίπαλος της ΑΕΚ έστω και σε φιλικό ματς. Πάντως, δεν μπορώ να μην πω ότι δεν νιώθω μία στεναχώρια για ορισμένες κινήσεις που έγιναν πριν φύγω από την ομάδα»

Για τη συνάντησή του με τους πρώην συμπαίκτες του:

«Από το πέρασμά μου από την ΑΕΚ έχουν μείνει λίγα παιδιά στη σημερινή ομάδα. Έχω επαφές μαζί τους και χαίρομαι που θα τους δω πάλι από κοντά. Τόσο αυτούς όσο και την ΑΕΚ».

Για την παρουσία της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής:

«Η δυναμική της ΑΕΚ αλλά και το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν που αρχίζει το Σαββατοκύριακο σε συνδυασμό με τον κόσμο της που παίζει και αυτός… μπάλα μαζί της, πιστεύω ότι θα είναι τα όπλα της και δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη Β’ Εθνική. Βέβαια πρόκειται για μία τελείως διαφορετική κατηγορία και δεν πρέπει αν ξεχνάει κανείς πως φέτος αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πω η ΑΕΚ του χρόνου τέτοια μέρες θα βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα, γιατί δεν της άξιζε η Γ’ Εθνική, δεν της αξίζει και η Β’».