Εξηγήσεις για τις αποχωρήσεις

Με ανακοίνωση του το ΤΑΑ ΑΕΚ, εξηγεί τους λόγους αποχώρησης των τριών παικτών της ΑΕΚ.

Όπως σας ενημέρωσε το ΑΕΚnea.gr, πριν από λίγο οι Μαντέκας, Γεωργιάδης και Παπαδημητρίου αποχώρησαν από την ΑΕΚ της Καρδιάς.

Η διοίκηση της Ένωσης έβγαλε ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους αυτής της κίνησης, αλλά τονίζεις πως σύντομα θα καλυφθούν οι κενές θέσεις.

Αναλυτικά:
Η διοίκηση του Τ.Α.Α ΑΕΚ ευχαριστεί τους αθλητές Γιάννη Μαντέκα, Θάνο Παπαδημητρίου και Γιάννη Γεωργιάδη για τις υπηρεσίες τους προς την ομάδα και τους εύχεται «καλή επιτυχία» στα επόμενα βήματα της καριέρας τους.

Επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή, Χόρχε Ελγκέτα ήταν να αποτελέσουν μέρος της καινούργιας προσπάθειας της ΑΕΚ για την κατάκτηση υψηλότερων στόχων. Όμως για διαφορετικό λόγο ο καθένας οι τρεις αθλητές επέλεξαν τον δρόμο της αποχώρησης.

Στην περίπτωση του αρχηγού, Γιάννη Μαντέκα «μέτρησαν» λόγοι αγωνιστικοί, ενώ στην περίπτωση των νεοφερμένων, Γιάννη Γεωργιάδη και Θάνου Παπαδημητρίου, λόγοι, «προσαρμογής» στην περίπτωση του πρώτου, και διαφωνίας στον τρόπο καταβολής των αποδοχών στην περίπτωση του δεύτερου.

Η διοίκηση του ΤΑΑ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση των αντικαταστατών των τριών αθλητών προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος.