Τα εισιτήρια του Κόροιβος-ΑΕΚ

O Κόροιβος εξέδωσε ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Α1 με αντίπαλο την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φίλους του για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας της Α1 (12/10,17:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ εξέδωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας.
Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 15 ευρώ ενώ θα υπάρχουν μαθητικά και φοιτητικά εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κόροιβου:

«Ο Κόροιβος ετοιμάζεται την Κυριακή (12/10) να υποδεχθεί την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας, καθώς θα είναι το πρώτο της ομάδας μας στην Basket League ΟΠΑΠ και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του. Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού από το πρωί της Πέμπτης (09/10) θα ξεκινήσει προπώληση στα εξής σημεία: Βιβλιοχώρος (Γρηγόρης Κακολύρης), Κύκλος (Παυλόπουλος Διονύσιος) και Βιβλιοπαιδεία (Πυλαρινός Σάκης).

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 15 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα κοστίζουν τα μαθητικά (παιδιά έως 18 ετών). Ίδια τιμή (5 ευρώ) θα υπάρχει και στα φοιτητικά, όπου θα πρέπει να γίνεται επίδειξη του πάσου τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου όσο και κατά την είσοδο του κατόχου στο γήπεδο. Το όνειρο συνεχίζεται για τον Κόροιβο, που αν συνεχίσει να έχει ανάλογη στήριξη από το ηλειακό κοινό θα καταφέρει να καθιερωθεί και στα μεγάλα σαλόνια».