Πάσαλιτς: “Να παραμείνουμε προσγειωμένοι”

O παίκτης του Άρη, Μοχάμεντ Πάσαλιτς, μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και τη συνέχεια του Άρη, μίλησε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα Κυπέλλου στο “Nick Gallis Hall”, ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Αναλυτικά, ο Βόσνιος γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είπε:

Για τη νίκη τους επί της ΑΕΚ: «Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για εμάς αυτή τη χρονιά και για αυτό πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, να συνεχίσουμε να παλεύουμε τα παιχνίδια και καλά πράγματα θα συμβούν. Σήμερα (07/10) ξεκινήσαμε πολύ καλά, πήραμε νωρίς διαφορά, αλλά στη συνέχεια χαλαρώσαμε λίγο. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα καλό παράδειγμα για να κατανοήσουμε ότι δεν θα υπάρξει εύκολο παιχνίδι για εμάς, τόσο εντός έδρας και ειδικά εκτός έδρας».

Για τη συνέχεια: «Θα πρέπει να παίζουμε σκληρά και να παραμείνουμε ενωμένοι, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Διαθέτουμε καλούς αθλητές, καλούς αμυντικούς που μπορούν να δώσουν βοήθειες και να καλύψουν τα μις ματς και είναι σημαντικό αυτό για την ομάδα».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Είχαμε τον κόσμο μαζί μας, δεν ξέρω πόσοι ακριβώς ήταν, αλλά δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να συνεχίσουν να έρχονται και να μας στηρίζουν γιατί πιστεύω ότι αυτή η ομάδα το αξίζει».