Συνεργασία “Τίγρη”-Σαββίδη στα… σκαριά

Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης προτίθενται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με στόχο τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας.

Την επέκταση των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων και στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, σκέφτονται οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «gazzetta.gr», οι ιδιοκτήτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν μια ψηφιακή πλατφόρμα.

Οι δύο άντρες άλλωστε έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις και επιθυμούν να κάνουν το… άνοιγμα και στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως επεξεργάζονται στο να δημιουργήσουν μια ψηφιακή πλατφόρμα είτε μέσω του ΟΠΑΠ, είτε ακόμα και με το ενδιαφέρον που φημολογείται ότι υπάρχει τα τελευταία 24ωρα για την εξαγορά το συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

Όπως αναφέρεται, Μελισσανίδης και Σαββίδης θα έχουν και την στήριξη ξένων funds από την Ευρώπη, αλλά και την Αραβία, ώστε να μπορέσουν να στήσουν το δικό τους εγχείρημα με σκοπό να διεκδικήσουν την μετάδοση του Ελληνικού Πρωταθλήματος, αλλά και μεγάλων αθλητικών γεγονότων.