Νέες χορηγικές συμφωνίες για την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη «LENOVO» και την «ACTIVE COMPUTERS SYSTEMS S.A.»

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τις εταιρίες «LENOVO» και «ACTIVE COMPUTERS SYSTEMS S.A.», οι οποίες θα είναι οι «Επίσημοι Συνεργάτες» τς ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τις εταιρείες LENOVO και ACTIVE COMPUTERS SYSTEMS S.A. οι οποίες θα αποτελέσουν «Επίσημους Συνεργάτες» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η συμφωνία περιλαμβάνει πλήθος ανταποδοτικών παροχών για όλες τις πλευρές ενώ η LENOVO, ηγέτης στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας, θα είναι χορηγός των φετινών ψηφοφοριών για τον MVP του εκάστοτε επίσημου εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ.

Σχετικά με τη Lenovo

H Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) είναι μια εταιρεία αξίας $39 δισεκατομμυρίων και κατέχει ηγετική θέση στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική και επαγγελματική χρήση. Το χαρτοφυλάκιό μας, που αποτελείται από υψηλής ποιότητας, ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες, περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς υπολογιστές (συμπεριλαμβανομένων της θρυλικής σειράς Think και των multimode YOGA), workstations, servers, συστήματα αποθήκευσης δεδομένων, έξυπνες τηλεοράσεις και μια μεγάλη γκάμα mobile προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων smartphones, tablets και εφαρμογών. Συνδεθείτε μαζί μας στο LinkedIn, ακολουθήστε μας στο Facebook ή το Twitter (@Lenovo) ή επισκεφθείτε μας στο www.lenovo.com.

Σχετικά με την Active

Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.Α. ιδρύθηκε το 1995 με  κύριο αντικείμενο εργασιών της, την προώθηση και την υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής, σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.
Με βλέμμα στραμμένο στην εξέλιξη & καινοτομικότητα, απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, που έχει ως στόχο την αύξηση της εργασιακής παραγωγικότητας, προσφέροντας υπηρεσίες IT & μηχανογραφικό εξοπλισμό, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της .
H Active κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της πληροφορικής, σημειώνοντας συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας  www.active.gr»