Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη στήριξη του κόσμου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ευχαρίστησε τον κόσμο της «Ένωσης» που δεν αφήνει πουθενά μόνη την ομάδα.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της που δεν αφήνει ποτέ μόνη την ομάδα και είναι παντού μαζί της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο χθεσινός φιλικός αγώνας της ΑΕΚ με τον Πιερικό στην Κατερίνη ολοκλήρωσε ένα μεγάλο οδοιπορικό της ομάδας μας στα γήπεδα της ελληνικής περιφέρειας που διήρκεσε όλο το καλοκαίρι και που αποτέλεσε την «προθέρμανση» για τον δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει, στην προσπάθειά μας για τη μεγάλη επιστροφή.

Σε αυτούς τους φιλικούς αγώνες σε Ξάνθη, Πήλιο, Βόλο, Βελεστίνο, Λάρισα, Λαμία και Κατερίνη και στα δύο ματς Κυπέλλου σε Άμφισσα και Κομοτηνή με Φωκικό και Πανθρακικό αντίστοιχα, η ΑΕΚ δεν ήταν πουθενά μόνη της! Ο μεγάλος κόσμος της ήταν δίπλα στην ομάδα με υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά σε όλα τα γήπεδα.

Ειδικά οι Ενωσίτες των συγκεκριμένων περιοχών, έκαναν τους παίκτες της ΑΕΚ να νιώθουν ότι «στη Φιλαδέλφεια παίζουμε ακόμα μια φορά», όπως λέει και το γνωστό σύνθημα. Όπου και αν βρέθηκε η ομάδα μας, ακόμα και στις ακριτικές πόλεις που επισκέφθηκε, την περίμενε μια εξέδρα ντυμένη στα κιτρινόμαυρα, γεμάτη λατρεία για την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλον αυτόν τον κόσμο για την αφοσίωσή του. Οι οργανωμένοι οπαδοί αλλά και οι απλοί φίλαθλοι που ακολούθησαν σε αυτό το οδοιπορικό, ήταν η μεγάλη δύναμή μας. Τους περιμένουμε κοντά μας και στην προσπάθεια που αρχίζει την Κυριακή από το Αίγιο».