Παπαδημητρίου: “Μονόδρομος η αποχώρησή μου”

O Θάνος Παπαδημητρίου έδωσε σήμερα με τη σειρά του... εξηγήσεις για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ.

Μετά τη χθεσινή διευκρινιστική τοποθέτηση του Γιάννη Μαντέκα, σε ότι αφορά τους λόγους της αποχώρησής του από την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, σήμερα ήταν η σειρά του Θάνου Παπαδημητρίου να πάρει θέση για το ίδιο θέμα.

Ο πρώην παίκτης της Ένωσης, υποστήριξε ότι το «διαζύγιο» προήλθε λόγω της αλλαγή των όρων του συμβολαίου του, μονομερώς από τη διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Είναι η 8η μέρα του Οκτωβρίου και ως επαγγελματίας αθλητής βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση, ενώ διανύουμε περίοδο προετοιμασίας,αντί να βρίσκομαι εντός αγωνιστικών χώρων με την ομάδα και τους συναθλητές μου, να κάθομαι σπίτι μου και να πρέπει να βγάζω ανακοινώσεις διευκρινιστικού τύπου και απολογητικού χαρακτήρα. Παρόλο αυτά οφείλω να το κάνω διότι το προηγούμενο 24ωρο υπήρξαν αναφορές σχετικά με το πρόσωπό μου, όσων αφορά τους λόγους “αποχώρησης” μου, τόσο από την διοίκηση του Τ.Α.Α. της Α.Ε.Κ. καθώς και πολλών ιστοσελίδων.

Οι λόγοι λοιπόν είναι οι εξής:
Η οικονομική συμφωνία η οποία έχει συναφθεί κατά την περίοδο του Ιουνίου δεν δέχομαι να αλλαχθεί μονομερώς την περίοδο του Οκτωβρίου και μάλιστα λίγες μέρες μόνο πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των συμβολαίων καθώς και της μεταγραφικής περιόδου, ως προς τους όρους και τρόπους καταβολής των οικονομικών μου αποδοχών.
Η κατάσταση που επικρατεί στο αγωνιστικό ανδρικό τμήμα Βόλεϊ της ομάδας απαιτεί επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητών σε αντίθεση με την προσφορά ερασιτεχνικών συνθηκών και μέσων. Και αναφέρομαι αποκλειστικά στο γηπεδικό ζήτημα με τις ελλιπείς ώρες και μέρες προπόνησης καθώς και στις κακές συνθήκες διαβίωσης.
Όπως γίνεται αντιληπτό και με γνώμονα τα όσα προαναφέρθηκα, με οδήγησαν σε μια όχι και τόσο “οικειοθελή αποχώρηση”, αλλά περισσότερο σε μια μονόδρομη επιλογή δίχως λύση, αφού όλα αυτά μου προσφέρθηκαν με την μορφή ανακοίνωσης.
Κλείνοντας, στους μοναδικούς τους οποίους οφείλω και νιώθω ότι έχω να “λογοδοτήσω” για την “αποχώρησή” μου, είναι οι συναθλητές μου και μόνο. Τους ευχαριστώ πραγματικά μέσα απ” την καρδιά μου, διότι για σχεδόν 2 μήνες στάθηκαν πλάι μου ως συμπαίκτες, συγκάτοικοι και φίλοι και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργήσαμε σχέσεις με σημάδια χημείας και πολύ όμορφου κλίματος, τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εξωγηπεδικά.
”Μάγκες”, καλό κουράγιο και καλή δύναμη εύχομαι σε όλους, να έχετε μία σεζόν γεμάτη υγεία τόσο σωματική όσο και πνευματική και καλή επιτυχία στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις με την ομάδα!!!!
Με όλον τον σεβασμό…!!!!!
#5# Θάνος Παπαδημητρίου»