Γενική είσοδος 15 ευρώ στο Κόροιβος-ΑΕΚ

Από αύριο (9/10) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Κόροιβος-ΑΕΚ.

Στη διάθεση των φιλάθλων τίθενται από αύριο τα εισιτήρια του αγώνα Κόροιβος-ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Α1 του πρωταθλήματος μπάσκετ. Οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν σήμερα τις τιμές των εισιτηρίων, όπου υπάρχει γενική είσοδος στα 15 ευρώ, ενώ στα 5 ευρώ θα είναι η τιμή στα παιδικά και τα φοιτητικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Κόροιβου:

«Ο Κόροιβος ετοιμάζεται την Κυριακή (12/10) να υποδεχθεί την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας, καθώς θα είναι το πρώτο της ομάδας μας στην Basket League ΟΠΑΠ και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του.
Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, από το πρωί της Πέμπτης θα ξεκινήσει προπώληση στα εξής σημεία: Βιβλιοχώρος (Γρηγόρης Κακολύρης), Κύκλος (Παυλόπουλος Διονύσιος) και Βιβλιοπαιδεία (Πυλαρινός Σάκης).
Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 15 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα κοστίζουν τα μαθητικά (παιδιά έως 18 ετών). Ίδια τιμή (5 ευρώ) θα υπάρχει και στα φοιτητικά, όπου θα πρέπει να γίνεται επίδειξη του πάσου τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου, όσο και κατά την είσοδο του κατόχου στο γήπεδο».