Με τον κόσμο της στο Αίγιο

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τον φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Επίσης, λόγος γίνεται για τους τραυματίες αλλά και για τη συνέντευξη του Τραϊανού Δέλλα.

Αναλυτικά:

Goal

Λίγες ημέρες πριν τη σέντρα της Football League, ο Τραϊανός Δέλλας μιλήσε στην εφημερίδα Goal. «ΑΕΚ με προοπτική», είναι ο τίτλος της συνέντευξης, ενώ η εφημερίδα έχει αφιέρωμα για το ρόστερ της ΑΕΚ, το πρόγραμμα της σεζόν, στατιστικά και αριθμούς.

LiveSport

«Νοκ άουτ Μπρέσεβιτς, Φαγέ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας LiveSport, η οποία αναφέρει: «Προβλήματα για Δέλλα λίγο πριν από την πρεμιέρα. Soldout στη θύρα 2 έκαναν… μεμονωμένοι οπαδοί της Ένωσης στο Αίγιο».

Ώρα των Σπορ

«Ξεσηκωμός για το Αίγιο», αναφέρει η εφημερίδα η οποία σχολιάζει: «Εξαντλήθηκαν από χθες τα μαγικά χαρτάκια που προοριζόταν για μεμονωμένους οπαδούς της ΑΕΚ στην Θύρα 2. Τεράστια ζήτηση για τις άλλες θύρες αφού εκεί στρέφονται πλέον οι ΑΕκτζήδες». Παράλληλα λόγος γίνεται και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Η Ένωση από αύριο στην Αχαΐα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο διοικητικός της ηγέτης μπροστά».