Αραβίδης: «Να ανεβάσουμε την ΑΕΚ στη Super League» (VIDEO)

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ για τους στόχους της ομάδας.

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε στο aekfc.grγια τον στόχο της ομάδας, ο οποίος είναι να οδηγήσουν την ΑΕΚ στη SuperLeague, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα είπε:

«Σίγουρα ανυπομονούμε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Έχουμε κάνει πολύ καιρό προετοιμασία, αλλά είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια νέα χρόνια με τις πολλές φιλοδοξίες και τις πολλές ανάγκες που έχει αυτή η ομάδα.

Βάρος ευθύνης σίγουρα υπάρχει σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε εμένα. Χαίρομαι που είμαι από τους πιο έμπειρους παίκτες, επίσης χαίρομαι που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Είμαστε μια ομάδα και έχουμε χτίσει ένα ρόστερ ομάδας Α κατηγορίας. Αυτό που απομένει είναι να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Είμαι προετοιμασμένος για κάθε δυνατό μαρκάρισμα, κάθε δυνατή έδρα. Ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να διαλέξουμε το που θέλουμε να αγωνιζόμαστε και το που μας αρέσει. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ο καθένας τι μπορούμε να κάνουμε και τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Από το πέρασμά μου από αυτό το πρωτάθλημα στα πρώτο βήματα της καριέρας μου, έχω πει στα παιδιά ότι πρόκειται για ένα σκληρό πρωτάθλημα, αλλά έχουμε έρθει όλοι εδώ για να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α’ Εθνική και θα το κάνουμε όσο σκληρό και αν είναι το πρωτάθλημα».