«Να νικάμε ώστε έχουμε την τύχη στα χέρια μας»

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο ματς με τον Ηρακλή, Βαγγέλης Καράμπουλας, δήλωσε ότι η Ένωση πρέπει να κερδίζει για να έχει η ίδια την τύχη της στα χέρια της.

Στα κρίσιμα σημεία του ματς με τον Ηρακλή, ο Βαγγέλης Καράμπουλας ήταν εκεί και αφού όπλισε πυρπόλησε ανελέητα τους Θεσσαλονικείς από την γραμμή των 6,75.

Ο Καράμπουλας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα και δήλωσε πως καλύτερα να κερδίζει η ΑΕΚ ώστε να μην εξαρτάται από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, στην υπόθεση της ανόδου στην Α1.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένας από τους τρεις τελικούς που έχουμε, γιατί μας νοιάζει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δε μας νοιάζει το τι θα κάνει ο Κόροιβος ή το Παγκράτι, αλλά να νικάμε εμείς και να έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δε θέλουμε να εξαρτιόμαστε από τους άλλους.

Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής μπορεί να είναι αδιάφορος, αλλά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει δείξει ότι είναι σκληρή ομάδα. Ήταν και τηλεοπτικό το παιχνίδι και δεν ήθελε να εμφανιστεί αδιάφορος. Πόσο μάλλον όταν παίζει με την πρώτη ομάδα της κατηγορίας. Ήμασταν νωθροί στο ξεκίνημα. Στη συνέχεια φτιάξαμε την άμυνά μας, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη» δήλωσε αρχικά ο Καράμπουλας στην Δημόσιο Τηλεόραση.

Στην παρουσία του κόσμου στάθηκε ακόμα, ο παίχτης της ΑΕΚ, και τον ευχαρίστησε εκ μέρους των καλαθοσφαιριστών της Ένωσης για τη συνδρομή του στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

«Ο κόσμος μας βοηθάει από την πρώτη αγωνιστική. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Σε όλα τα παιχνίδια έρχεται και δίνει βροντερό παρών. Τον ευχαριστούμε για αυτό. Πραγματικά μας βοηθάει και ελπίζουμε και εμείς με την απόδοσή μας να του δίνουμε μία κάποια ευχαρίστηση».