Κτιστάκης: “Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι”

To μέλος του τεχνικού επιτελείου της "Βασίλισσας", Γιάννης Κτιστάκης, μίλησε για την ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Κόροιβο και τους στόχους της ΑΕΚ, μίλησε στην επίσημη σελίδας της ΚΑΕ ΑΕΚ στο facebook, το μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης, Γιάννης Κτιστάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και τον βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ: “Τηρουμένων των αναλογιών είμαστε έτοιμοι. Ξεκινήσαμε αργά προετοιμασία, οι παίκτες ακόμα γνωρίζονται ο ένας με τον άλλο. Θεωρώ όμως ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το “χάντικαπ”. Βέβαια, έχουμε ακόμα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας”.

Για τους στόχους της ΑΕΚ: “Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο τέλος ο απολογισμός θα είναι θετικός”.

Για την δυναμικότητα του Κοροίβου: “Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που επιδιώκει να πηγαίνει τα παιχνίδια στο “πέντε εναντίον πέντε”. Στηρίζεται πολύ στο σετ παιχνίδι, δεν τρέχει πάρα πολύ. Έχει έναν πόιντ-γκαρντ που σουτάρει καλά, επίσης, το δυάρι και το τεσσάρι τους είναι καλοί παίκτες και κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ. Οι επιθέσεις τους στοχεύουν, ως επί το πλείστον, στην αξιοποίηση αυτών των παικτών. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Στόχος μας είναι να παίζουμε γρήγορα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε”.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Ξέρουμε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ ακολουθεί παντού την ομάδα και θεωρώ ότι θα τον έχουμε μαζί μας και στην Αμαλιάδα”.