Ανακοίνωση του Παναιγιάλειου για το νέο πρωτάθλημα

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος εξέδωσε ανακοίνωση, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος, με ευχές για μια καλή αγωνιστική χρονιά, αλλά και τη δέσμευση ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ», με αφορμή την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League, εύχεται σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος (διοικήσεις, προπονητές, αθλητές, διαιτητές και φιλάθλους) καλή και ανταγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία, προσωπικές αλλά και συλλογικές επιτυχίες. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κοινωνία μας βιώνει πολύ δύσκολες συνθήκες και οι Έλληνες φίλαθλοι στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στο ποδόσφαιρο, αναζητώντας από τις ομάδες τους και τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, στιγμές χαράς και εκτόνωσης, εικόνες που θα τους βοηθήσουν να αισθανθούν όμορφα. Ευελπιστούμε οι κοινές προσπάθειες και προσδοκίες όλων των εμπλεκόμενων φορέων να βοηθήσουν στην ποιοτική αναβάθμιση του πρωταθλήματος, με γεμάτα γήπεδα χωρίς βία και ακρότητες, με τις αξίες που πρεσβεύει το «ευ αγωνίζεσθαι» και με απώτερο σκοπό την επιστροφή τού φίλαθλου κόσμου στα γήπεδα.

Εμείς, ως Παναιγιάλειος, σε πνεύμα συνεργασίας με όλα τα σωματεία αλλά και την Football League, υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο. Ελπίζουμε ότι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού θα έχουν την υποστήριξη και τη συνέπεια που απαιτούνται, ώστε να αφεθούν απερίσπαστοι να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο έχουν. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και μόνο! Πάμε όλοι μαζί λοιπόν να διασκεδάσουμε, με θετική διάθεση και με τη σκέψη ότι αυτό το πρωτάθλημα, όπως άλλωστε και το ίδιο το ποδόσφαιρό μας, αξίζει πολλά! Στο χέρι μας είναι να το προστατέψουμε και να το διαφυλάξουμε από κάθε είδους… κινδύνους! Ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση της σκληρής πραγματικότητας που ζούμε σήμερα είναι όλοι μαζί, με ενωμένες τις δυνάμεις μας, να οδηγήσουμε το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε σε μια νέα ελπιδοφόρα πορεία, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της ελληνικής κοινωνίας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε και φέτος όμορφες στιγμές μέσα στα γήπεδα».