Βλέπουν “κιτρινόμαυρα” φαντάσματα στην ΕΠΣ Τρικάλων

Περίεργη ανακοίνωση της ΕΠΣ Τρικάλων, με ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον της ΑΕΚ.

Λίγο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, η ΕΠΣ Τρικάλων επιχειρεί να βάλει «φωτιά» σε αυτό, χρησιμοποιώντας δίχως λόγο το όνομα της ΑΕΚ. Με μια τουλάχιστον… περίεργη ανακοίνωση, κάνει λόγο για απειλές που δέχεται ο πρόεδρός της, για τον ορισμό του διαιτητή Ευγάγγελου Γρατσάνη στο αυριανό ματς της Ένωσης στο Αίγιο.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, αναφέρεται μεν πως πρόκειται για ανώνυμες απειλές, αλλά εμμέσως πλην σαφώς αποδίδονται στην ΑΕΚ, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα… δημοσίευμα εφημερίδας που πρόσκειται στην Ένωση. Αγνοώντας προφανώς πως η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγχει κανένα μέσο ενημέρωσης και τι γράφεται σε αυτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι εκβιασμοί, οι απειλές και η εκτόξευση λάσπης σε βάρος του προέδρου της ΕΠΣ Τρικάλων Αθανασίου Μπουτζιώλη, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή της Ένωσης μας Ευάγγελου Γρατσάνη στο παιχνίδι Παναιγιάλειος – ΑΕΚ έχουν τα όρια τους. Αυτοί που επιχειρούν να γυρίσουν το ποδόσφαιρο σε τακτικές της δεκαετίας του 1990 θα λάβουν την απάντησή τους και θα είναι σκληρή.

Η ΕΠΣ Τρικάλων ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σωματείο της ΑΕΚ και της εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League. Όμως, κάποιοι κάνουν τα πάντα για να την μικρύνουν, ασχολούμενοι χωρίς λόγο και αιτία με την διαιτησία και προσπαθώντας με ψεύδη να επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό και ειδικότερα στον κόσμο του ποδοσφαίρου τους αγνώστους που τηλεφωνούν από χτες 9-9-2014 και απειλούν την ζωή και την ακεραιότητα του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Τρικάλων κ. Αθανάσιο Μπουτζιώλη , εναντίον των οποίων έχει ήδη υποβληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης μηνυτήρια αναφορά. Παράλληλα η δικαιοσύνη έχει τον λόγο και για την εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» που με δημοσιεύματά της στοχοποιεί, τόσο τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων Αθανάσιο Μπουτζιώλη, όσο και τους διαιτητές της ένωσής μας Ευάγγελο Γρατσάνη και Αλέξανδρο Αρετόπουλο, αν και ο τελευταίος συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα της Superleague.

Είναι πασιφανές τι θέλουν να πετύχουν οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι ασχολούνται με την διαιτησία, πριν την διεξαγωγή συγκεκριμένου αγώνα και πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι πασιφανές ότι κάποιοι ζουν στον κόσμο τους.

Διευκρινίζουμε ότι ο Γρατσάνης πρώτη φορά ορίζεται από την ΚΕΔ που είναι η μόνη αρμόδια για τις επιλογές διαιτητών σε παιχνίδι της ΑΕΚ. Γιατί κάποιοι βλέπουν φαντάσματα και προσπαθούν να δυναμιτίσουν τα πράγματα; Τι θα καταφέρουν;

Δεν είναι δυνατόν να σπιλώνουν πρόσωπα και υπολήψεις με πορεία ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακριά από εμάς κάθε παρασκήνιο, κάτι που επιβεβαίωσαν και τα σωματεία της περιοχής μας που επανεξέλεξαν με συντριπτική πλειοψηφία τη διοίκησή μας, κλείνοντας οριστικά το δρόμο στους παλαιομοδίτικες παράγοντες, ντόπιους και μη, οι οποίοι δεν καταφέρνουν τίποτα περισσότερο από το να εκτίθενται . Επίσης, τα σωματεία του νομού μας είναι και αρμόδια, και μας κρίνουν καθημερινά, για το χωρίς διακρίσεις έργο μας».