Ζιάγκος: «Κάναμε το καθήκον μας»

Η ΑΕΚ με την νίκη επί του Ηρακλή έπραξε έκανε ένα αρκετά σημαντικό βήμα προς την άνοδο στην Α1.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Βαγγέλης Ζιάγκος, στάθηκε στο γεγονός ότι παρά τους συνεχόμενους τραυματισμούς παιχτών του, η Ένωση κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και όντας στην τελική ευθεία έκανε το καθήκον της και επικράτησε των Θεσσαλονικιών.

«Κάναμε το καθήκον μας για ακόμη ένα παιχνίδι. Είναι προφανές ότι στην τελική ευθεία και μετά τα όποια προβλήματα, όπως οι πολλαπλοί τραυματισμοί, η συσσωρευμένη ψυχική και σωματική κόπωση και η παρατεταμένη απουσία του Νίκολιτς, αυτό που μετράει είναι η ουσία. Και η ουσία είναι η νίκη μας» είπε ο Ζιάγκος στην επίσημη σελίδα Facebook του Δικεφάλου.

Ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε επίσης, ότι αυτό που έχει σημασία είναι να παραμείνει η ομάδα του πιστή και προσηλωμένη στο στόχο της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία.

«Υπάρχουν διακυμάνσεις στην αγωνιστική μας συμπεριφορά και στην απόδοση μας στην διάρκεια του 40λεπτου, είναι προφανές, το έχουμε διαγνώσει και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε και να το αντιμετωπίσουμε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους. Αυτό που έχει σημασία όμως πλέον είναι να μην χάσουμε το δάσος κοιτώντας το δέντρο. Είμαστε κοντά στον στόχο και παραμένουμε πιστοί και προσηλωμένοι μέχρι την επίτευξη του. ευχαριστούμε τον κόσμο για την υπέροχη ατμόσφαιρα απόψε. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την σπουδαία πορεία του. Συνεχίζουμε» ολοκλήρωσε ο Ζιάγκος.