Σεροπιάν: «Είναι αστείο να λέμε πως το ματς με την ΑΕΚ ήταν σκληρό»

Αστεία χαρακτήρισε τα όσα ακούστηκαν περί πολύ σκληρών μαρκαρισμάτων από τους παίκτες του Παναιγιάλειου προς τους παίκτες της ΑΕΚ ο Μουράτ Σεροπιάν.

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Μουράτ Σεροπιάν, μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» για τον χθεσινό αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε αστεία τα όσα ειπώθηκαν για σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του σε αυτούς της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ήταν το ξεκίνημα μιας νέας σεζόν και παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο όσο το δυνατόν περισσότερο και τα καταφέραμε σε έναν βαθμό».

Το στοιχείο του που έκανε την ΑΕΚ να δυσκολευτεί: «Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι τακτικά και καταφέραμε να κόψουμε ότι σχεδίαζε η ΑΕΚ. Δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν ούτε τις πλάγιες επιθέσεις ούτε τις στημένες φάσεις του Μπαρμπόσα. Η ΑΕΚ έκανε πολύ λιγότερες επιθέσεις σε σχέση με άλλες φορές».

Για το αν θα διαχειριστεί και τα υπόλοιπα ματς με την ίδια τακτική: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να εναλλάσσεις το πλάνο σου κάθε φορά».

Για όσα ακούστηκαν περί σκληρού παιχνιδιού: «Είναι αστείο να λέμε πως είναι σκληρό παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Ήταν ένα ντέρμπι Β’ Εθνικής. Τα μαρκαρίσματα δεν ήταν σκληρά».

Για το πώς είδε τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής: «Όλα τα παιχνίδια ήταν αμφίρροπα και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα. Αναμένουμε φέτος σε όλα τα ματς να γίνουν μάχες. Θα είναι κάποιος γελασμένος αν νομίζει πως θα υπάρξουν εύκολα ματς».

Για το ποιος μπορεί να κοντράρει την ΑΕΚ: «Θα την κοντράρουν πολλές ομάδες. Όμως η ΑΕΚ έχει τρομερή ποιότητα, έναν απίστευτο κόσμο, μια μεγάλη ιστορία και σπουδαία φανέλα. Βέβαια, θα πρέπει να δείξει πως η φετινή δοκιμασία είναι ένα γρήγορο πέρασμα και πως θα επανέλθει στην Α’ Εθνική και τον πρωταθλητισμό».

Για τον στόχο του Παναιγιάλειου: «Έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ».