Πολυτάρχου: «Θα βελτιώσουμε τα λάθη μας»

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook για τον χθεσινό αγώνα της «Βασίλισσας» με τον Κόροιβο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Μιχάλης Πολυτάρχου, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook για τον χθεσινό αγώνα της «Βασίλισσας» με τον Κόροιβο, αλλά και για την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Κόροιβο: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Άλλωστε, ήταν πρεμιέρα. Ενώ είχαμε δουλέψει κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα, ξεκινήσαμε στον αγώνα χωρίς συγκέντρωση. Μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά και να φέρουμε στα μέτρα μας το παιχνίδι. Ο νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η διαφορά στο τελικό σκορ είναι πλασματική».

Για την επόμενη μέρα: «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο στην ήττα της πρεμιέρας. Πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά. Πλησιάζει ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Σίγουρα θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Πανιώνιο: «Όλοι όσοι βρισκόμαστε μέσα στην ομάδα έχουμε δηλώσει ότι δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Όλoι οι αγώνες είναι «τελικοί» για μας. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που ακόμα «φτιάχνεται», αλλά αυτό δεν την καθιστά λιγότερο επικίνδυνη. Το αντίθετο… Θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, γιατί δεν θα έχει τίποτα να χάσει. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».