Ανέστης: «Εμείς είμαστε η ΑΕΚ και θα κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια»

Ο Γιάννης Ανέστης μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Σε δηλώσεις του στον «Sentra 103,3», ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι της «Ένωσης» κόντρα στον Παναιγιάλειο, ενώ τόνισε πως όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ είναι έτοιμοι για κάθε δυσκολία.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Είδαμε το κλίμα στο παιχνίδι και έτσι πιστεύω ότι θα είναι σε όλα τα ματς. Επικρατεί η δύναμη και ο καλύτερος θα κερδίζει. Εμείς είμαστε η ΑΕΚ και θα κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά από την αρχή της χρονιάς αλλά επειδή είμαστε η ΑΕΚ, όπως και να μας ζητηθεί να παίξουμε και χωρίς καλό γήπεδο και σε παιχνίδι δύναμης θα κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι Αξίζουνε συγχαρητήρια στα παιδιά. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και πιστεύω θα πάμε καλά στην συνέχεια.

Το ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός. Γι αυτό η νίκη που πήραμε όλοι μαζί μας ανεβάζει την ψυχολογία για τη συνεχεία. Είπαμε με τα παιδιά ότι οι αντίπαλοι έμπαιναν δυνατά στις φάσεις και έτσι είπαμε και εμείς να μπαίνουμε δυνατά. Εμείς δεν έχουμε να κοιτάξουμε τον αγωνιστικό χώρο, αλλά την δουλειά μας στο γήπεδο».