Νάστος: “Καμία σκοπιμότητα το σκληρό παιχνίδι”

Δηλώσεις έκανε ο Ανέστης Νάστος.

Ο μεσοαμυντικός του Παναιγιάλειου μίλησε στο gazzeta.gr, λέγοντας πως ήταν ένα δυνατό ματς και πως κανένα σκληρό μαρκάρισμα δεν ήταν σκόπιμο.

Ένα σχόλιο για το χθεσινό αγώνα, που πιστεύεις ότι κρίθηκε;

«Ήταν ένα δυνατό ματς, νομίζω κρίθηκε σε μία αδράνεια δικιά μας στην άμυνα κι εκεί με την εμπειρία του ο Αραβίδης έκανε την φάση γκολ. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα σταθήκαμε καλά και κοιτάξαμε την ΑΕΚ στα ίσια. Πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Αντίπαλος η ΑΕΚ. Πως είδες την Ένωση που είναι και το μεγάλο φαβορί;

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η Football League πάντως είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα αλλά η ΑΕΚ έχει την καλύτερη ομάδα και νομίζω ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει εύκολο έργο αφού θα θα πρέπει να αντιμετωπίσει ομάδες που απέναντί της θα παίζουν ιδιαίτερα δυνατά και με πάθος».

Από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχουν διαμαρτυρίες για σκληρό παιχνίδι του Παναιγιάλειου. Τις θεωρείς δικαιολογημένες;

«Από πλευράς των παικτών να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπήρχε κάποια σκοπιμότητα για σκληρό παιχνίδι. Νομίζω στην ΑΕΚ θα πρέπει να καταλάβουν ότι αν έγινε κάποιο σκληρό τάκλιν θα έγινε λόγω πάθους της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Άλλωστε δε νομίζω να βγήκε κάποιος ποδοσφαιριστής της αλλαγή επειδή χτύπησε. Το επαναλαμβάνω όταν έγινε κάποιο σκληρό μαρκάρισμα έγινε πάνω στην φάση και νομίζω ότι έτσι θα αντιμετωπίζεται η ΑΕΚ σε κάθε αγώνα από όλους τους αντιπάλους της».

Είναι πάντα πρόκληση να αντιμετωπίζεις ομάδες επιπέδου ΑΕΚ. Είδαμε μία φανταστική ατμόσφαιρα στις εξέδρες. Πως το έζησες;

«Πράγματι ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και το γήπεδο γεμάτο. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, περαστική από αυτή την κατηγορία και νομίζω ότι ο κόσμος της πόλης το απόλαυσε».

Ποιος είναι στόχος του Παναιγιάλειου μπορεί να χτυπήσει την άνοδο;

«Εμείς θα προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Είναι ένα δύσκολο και μεγάλο πρωτάθλημα η Football League κι εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για το καλύτερο δυνατό».

Το πρωτάθλημα της Football League είναι ιδιαίτερο που πολλές φορές τα φαβορί καταποντίζονται. Χαρακτηριστικό είναι το περσινό παράδειγμα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εσύ ποιες ομάδες βλέπεις να παλεύουν μέχρι το τέλος για την άνοδο;

Πιστεύω οι ομάδες που θα είναι πιο συγκεντρωμένες και θα αντιμετωπίσουν με την ίδια σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Στον όμιλό μας εκτός από την ΑΕΚ υπάρχει και ο Απόλλωνας, ενώ είμαστε κι εμείς που θεωρώ ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε. Στον άλλο όμιλο υπάρχουν ιστορικές ομάδες όπως είναι η Λάρισα και ο Ηρακλής, καθώς και ο Ολυμπιακός Βόλου».

Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα ώστε να είναι συνέχεια δίπλα στην ομάδα;

«Εδώ στο Αίγιο μπορεί να μην έχουμε όπως χθες τόσο κόσμο, αλλά οι οπαδοί μας στηρίζουν και τους χρειαζόμαστε. Είναι αναγκαίοι και όταν βλέπουν τέτοιες εμφανίσεις από εμάς σίγουρα θα είναι δίπλα μας».