Αραβίδης: “Ένιωσα αδικημένος και εγώ και η ΑΕΚ”

"Με αυτό το ρόστερ θα ήμασταν σίγουρα στην Α' Εθνική", επεσήμανε ο Χρήστος Αραβίδης.

Για το χθεσινό ματς του Αιγίου, για το ρόστερ της ΑΕΚ, τους στόχους της ομάδας και τον δικό του ρόλο στην επίθεση, μίλησε στην εκπομπή «Action 24», ο Χρήστος Αραβίδης.

Αναλυτικά, ο επιθετικός της Ένωσης είπε: «Προετοιμαζόμαστε τρεις μήνες τώρα για να παίξουμε σε μια άγνωστη κατηγορία για τους περισσότερους. Στο ματς με τον Παναιγιάλειο παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε. Δεν μας πείραξε το σκληρό παιχνίδι, αλλά το αντιαθλητικό. Φυσικά και έχουμε αποδεχτεί τι συμβαίνει. Τα συζητήσαμε και μετά το ματς. Συμβαίνει και με την ανοχή του διαιτητή αυτό. Υπάρχει σκληρό και δυνατό παιχνίδι, αλλά ο διαιτητής πρέπει να κρατά τις αποστάσεις. Δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτα. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε πολλές αποβολές. Υπήρχαν καθυστερήσεις, δεν μας άφηναν να παίξουμε. Παραπονεθήκαμε για σκληρό παιχνίδι που δεν τιμωρήθηκε. Όχι επειδή υπήρχε σκληρό παιχνίδι», ενώ συνέχιζε λέγοντας «Εμείς σίγουρα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς. Κάναμε χρονικά μεγάλη προετοιμασία. Παλεύουμε για να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που αξίζει. Θα το καταφέρουμε και ας θέλουν το αντίθετο. Δεν θα τους περάσει. Δεν έχει ανάγκη η ΑΕΚ κανένα διαιτητή».

Αναφορικά με το ρόστερ της ΑΕΚ ο Αραβίδης είπε: «Είμαι σίγουρος με αυτό το ρόστερ θα ήμασταν άνετα στην Α’ εθνική. Εδώ στην Β’ εθνική δεν θα μας χαριστεί κανένας. Για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα», ενώ για την αποβολή του είπε «Είμαι φανερά απογοητευμένος για την αποβολή. Ένιωσα αδικημένος και εγώ και η ΑΕΚ. Δεν άξιζα την αποβολή. Δεν έχω αποβληθεί ποτέ, δεν παίζω ποτέ σκληρά, δεν χάνω την ψυχραιμία μου. Δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν έκανα καθυστερήσεις μετά. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν έχει ανάγκη από τέτοια, ούτε από εύνοιες. Έτσι θα συνεχίσει να κάνει η ΑΕΚ πάντα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ρόλο του στην επίθεση της ΑΕΚ, προσθέτοντας: «Είναι γνώριμος ρόλος όπως παίζει έτσι στην επίθεση. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Ο προπονητής μου έχει επιλέξει να παίζω στην κορυφή. Πιστεύει ότι ταιριάζω. Είμαι διαφορετικός φορ από ότι έχουν συνηθίσει. Είμαι κινητικός, γυρνάω, ζητάω μπάλα. Αν θυσιάζομαι για το καλό της ΑΕΚ, είναι χαρά μου. Εγώ θέλω να κερδίζει η ΑΕΚ και να επιστρέψει».