Και η Adidas στο “παιχνίδι” για τις νέες εμφανίσεις

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές για τις εμφανίσεις της... Super League.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο στην ΑΕΚ προετοιμάζουν ήδη το… έδαφος για την επιστροφή στη Super League σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν ήδη την επόμενη εταιρία αθλητικού υλικού, που θα «ντύνει» την ομάδα από τη σεζόν 2015-16.

Αυτή την ώρα, μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως το καλοκαίρι του 2015 η συνεργασία της ΑΕΚ με την Puma δεν θα ανανεωθεί. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές για τη… διάδοχη κατάσταση.

Πρόσφατα δημοσιεύματα, ανέφεραν πως η Ένωση είναι κοντά σε συμφωνία με τη Nike, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚnea.gr, στο «παιχνίδι» έχει μπει και η Adidas. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με τη γερμανική εταιρία, αλλά φυσικά είναι πολύ νωρίς για να ληφθεί οποιαδήποτε οριστική απόφαση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άλλωστε, όπως έχει δείξει σε όλες τις εμπορικές συμφωνίες που έχουν γίνει έως τώρα, θα επιδιώξει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για την ΑΕΚ. Και προφανώς αυτό θα αποτελέσει και το βασικό κριτήριο για την τελική του απόφαση. Πρόκειται άλλωστε για δύο από τις μεγαλύτερες αθλητικές εταιρίες, που κατέχουν τη… μερίδα του λέοντος στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε ότι η Adidas, ήταν η προηγούμενη εταιρία που είχε συνεργαστεί η ΑΕΚ, πριν το ξεκίνημα της πολύχρονης σχέσης της με την Puma. Συγκεκριμένα, ο γερμανικός «κολοσσός» συνεργάστηκε με την Ένωση από τον Γενάρη του 2005 ως το καλοκαίρι του 2007.