Συμφωνία για συνεργασία ΑΕΚ και Μπαρτσελόνα!

Ο γιατρός της ΑΕΚ, Άλκης Καλιακμάνης, εξασφάλισε το "ok" της Μπαρτσελόνα για τη συνεργασία των δύο συλλόγων, σε ιατρικά ζητήματα.

Απόλυτα ικανοποιημένοι ήταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, από το αποτέλεσμα της παρουσίας του γιατρού της ομάδας Άλκη Καλιακμάνη, στο διεθνές συνέδριο (Muscle Tech Network) που διοργάνωσε το προηγούμενο διήμερο (13-14/10) η Μπαρτσελόνα.

Η συνάντηση που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τους «μπλαουγκράνα» και το Τεχνολογικό Κέντρο Leitat και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Leo Messi, αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα και μια ευκαιρία για κορυφαίους επιστήμονες και γιατρούς, ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες καινοτομίες στη διάγνωση και θεραπεία των τραυματισμών στους μύες, τα οστά και τους τένοντες.

H AEK ήταν ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος που είχε παρουσία εκεί, μαζί με πολλά άλλα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και ο Άλκης Καλιακμάνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τον Διευθυντή του Ιατρικού Τμήματος της Μπαρτσελόνα Ζόρντι Μονές, καθώς και με τον Επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της ισπανικής ομάδας, Ρίκαρντ Προύνα. Η συνάντηση αυτή μάλιστα, αποτέλεσε το πρώτο… βήμα για τη μελλοντική συνεργασία των δύο συλλόγων σε ιατρικά ζητήματα και όχι μόνο, καθώς υπήρξε σχετική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.