Επίθεση Πικέ σε αστυνομικούς!

Απαράδεκτη συμπεριφορά του Πικέ σε αστυνομικούς, εξαιτίας μιας κλήσης!

Κατηγορίες για ασεβή συμπεριφορά και ανυπακοή στις αρχές αντιμετωπίζει ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, ο οποίος θα κληθεί να δώσει κατάθεση ενώπιον δικαστή, αν τελικά η υπόθεση φτάσει σε δίκη.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν το απόγευμα της Τετάρτης (15/10) στον ισπανικό τύπο, απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα το βράδυ (2.30 τα ξημερώματα) της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης με τον Πικέ να επιτίθεται φραστικά σε αστυνομικούς επειδή έκοψαν κλήση στον αδερφό του.

Ο Μαρκ Πικέ λοιπόν μαζί με τον Ζεράρ είχαν παρκάρει παράνομα μπροστά από στάση λεωφορείου και έμεινε εκεί για περίπου 15 λεπτά εμποδίζοντας την διέλευση των ταξί, τα οποία είχαν πιάτσα δίπλα από το συγκεκριμένο σημείο.
Η τοπική αστυνομία ειδοποιήθηκε και μόλις έκοψε την κλήση στον αμάξι των αδερφών Πικέ, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα κρίνοντας πως το πρόστιμο είναι άδικο ξέσπασε φραστικά προς τους αστυνομικούς.

“Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος, γι’ αυτό μου κόβετε κλήση. Επειδή εσείς δουλεύετε στο δημόσιο και δεν έχετε χρήματα. Αυτό το πρόστιμο δεν έχει κανένα νόημα. Δεν είναι τίποτα για μένα γιατί θα μιλήσω με το αφεντικό σας και θα μου το διαγράψει. Επίσης θα του πω να σας περιποιηθεί όπως σας αξίζει για αυτή την κλήση.

Νομίζετε ότι είστε οι άρχοντες του κόσμου επειδή φοράτε αυτή τη στολή. Είστε ντροπή για τη δουλειά σας και η τοπική αστυνομία είναι αίσχος. Αυτό το πρόστιμο θα το πληρώσει ο πατέρας σου”.

Τα παραπάνω ήταν τα λόγια που ξεστόμισε ο διεθνής Ισπανός αμυντικός προς τα όργανα της τάξης σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ισπανική “La Vanguardia”. Κι όλα ξεκίνησαν από ένα απλό πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα.

Πλέον αναμένουμε και την αντίδραση της Μπαρτσελόνα στο σκηνικό αυτό, η οποία λογικά δεν μπορεί να αφήσει ατιμώρητο τον παίκτη της για αυτή του τη συμπεριφορά.

Ο ίδιος ο Πικέ πάντως μετά τα όσα κυκλοφόρησαν στον Τύπο δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter: “Έχει μεγαλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό αυτό που είπα, αλλά σε κάθε περίπτωση, συγγνώμη, έκανα λάθος και δεν θα συμβεί ξανά”.