Ντακόλ στην ενδεκάδα, αναμονή για Ανάκογλου

Ο Άλεξ Ντακόλ θα πάρει τη θέση του Αραβίδη στην επίθεση, ενώ "παίζεται" μια θέση στα άκρα της επίθεσης, ενόψει Απόλλωνα.

Η απουσία του τιμωρημένου Χρήστου Αραβίδη από το ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα και η ενδεχόμενη απουσία του Δημήτρη Ανάκογλου, που ένιωσε σήμερα ενοχλήσεις στη γάμπα, αναγκάζουν τον Τραϊανό Δέλλα να αλλάξει κάπως τα πλάνα του για την ενδεκάδα του αγώνα.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στη σημερινή προπόνηση, ο Άλεξ Ντακόλ είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του Αραβίδη, ενώ σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Ανάκογλου, τη θέση του δίπλα στον Κορδέρο στα χαφ θα πάρει ο Μάνταλος που επιστρέφει.

Από εκεί και πέρα, στο σημερινό διπλό, την τετράδα της άμυνας αποτέλεσαν οι… γνωστοί Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και Πεταυράκης, μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ ήταν ο Μπαρμπόσα, στα άκρα της επίθεσης οι Πλατέλλας και Ντούνης και μοναδικός προωθημένος ο Ντακόλ.

Είναι πολύ πιθανό βέβαια, ο Ανάκογλου να μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή, οπότε ο Μάνταλος θα πάει στη θέση του επιτελικού και ο Μπαρμπόσα στο αριστερό άκρο, με Ντούνη και Πλατέλλα να διεκδικούν την άλλη θέση.