Έτοιμοι άπαντες στην ΑΕΚ για τη Super League

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στη "μεγάλη" κατηγορία και τον χαρακτηρισμό του φαβορί, μίλησαν τέσσερις παίκτες της ομάδας.

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League, μίλησαν στον ΟΤΕ TV, τέσσερις παίκτες της ομάδας. Οι Μάνταλος, Κολοβέτσιος, Αραβίδης και Μπακάκης. Άπαντες αποδέχθηκαν ότι η Ένωση αποτελεί το μεγάλο φαβορία της κατηγορίας, ωστόσο κρατούν χαμηλούς τους τόνους.

Αναλυτικά είπαν:

Πέτρος Μάνταλος: «Εφόσον αυτή η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, είναι λογικό να θεωρείται από όλους φαβορί. Δεν θέλουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας έτσι. Θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα, ώστε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο αυτό. Σίγουρα είναι μια δεύτερη μεταβατική σεζόν. Τα παιδιά πέρυσι τα κατάφεραν καλά. Έγινε το πρώτο βήμα. Τώρα όλοι μαζί, οι παίκτες που επιλεχθήκαμε και το τεχνικό τιμ, έχουμε ένα σκοπό όλοι μαζί: να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει».

Δημήτρης Κολοβέτσιος: «Δε νομίζω να μας αγχώνει ιδιαίτερα. Νομίζω ότι από τα πρώτα δείγματα, δείχνουμε ότι είμαστε μια πολύ σοβαρή δουλεμένη ομάδα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να το παρουσιάσουμε αυτό στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να δείξουμε ότι όντως είμαστε φαβορί.

Χρήστος Αραβίδης: «Προσωπικά αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό του ανθρώπου που θέλει να θεωρεί τον εαυτό του νικητή. Αυτό έχω λάβει και από την ομάδα, αυτό έχω λάβει και από τους συμπαίκτες μου. Θεωρώ την ΑΕΚ μια ομάδα, η οποία θα παλεύει σίγουρα για κάτι μεγάλο και όχι μόνο για τη νίκη. Γιατί τη νίκη εμείς τη θεωρούμε υποχρέωσή μας.

Μιχάλης Μπακάκης: «Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να έρθει η ομάδα γρήγορα εκεί που αξίζει να είναι, στη Superleague. Ξέρουμε ότι αυτό θα έρθει μέσα από τη διαδικασία της Football League, που θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά αυτό το περιμέναμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με υπομονή και δύναμη».