“Θέλουμε ποιοτικούς Έλληνες παίκτες στην ΑΕΚ”

Μια... ελληνική ΑΕΚ ονειρεύονται οι άνθρωποι του συλλόγου.

Η έντονη ύπαρξη του ελληνικού στοιχείου, είναι βασικό συστατικό της φετινής ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό και να στελεχώσουν την ομάδα με καλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν και τη «βάση» της Εθνικής ομάδας.

Αυτό επεσήμαναν στον ΟΤΕ TV, οι Μπάγεβιτς, Δέλλας και Δημητριάδης.

Τραϊανός Δέλλας: «Οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, έχουν επιλεγεί βάσει θέσεων. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να απαρτίζεται από περισσότερους Έλληνες. Από παιδιά από τις ακαδημίες. Σιγά – σιγά, με τη δουλειά που γίνεται κι εκεί, νομίζω ότι θα έχουμε κι από εκεί θετικά νέα. Αλλά όλα αυτά χρειάζονται χρόνο».

Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Εμείς θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Εκεί κοιτάμε. Έχουμε τώρα και δική μας ακαδημία, που θα προσπαθήσουμε κι από την επόμενη χρονιά να βγάζουμε σιγά – σιγά παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και πιστεύω, ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλο μέλλον από αυτή την πλευρά. Να πάρει παίκτες, να τους φτιάξει, να παίζουν. Αυτό είναι που θέλουμε».

Βασίλης Δημητριάδης: «Ανέκαθεν η ΑΕΚ ήταν υπέρ του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Η φετινή σεζόν έτσι ξεκίνησε. Θέλουμε Έλληνες παίκτες, θέλουμε ποιοτικούς Έλληνες παίκτες. Θέλουμε πάλι η Εθνική να αποτελείται από παιδιά που παίζουν στην ΑΕΚ. Νομίζω έγινε το πρώτο βήμα. Θα συνεχίσουν κι άλλα παιδιά. Πιστεύω ότι είναι κοντά σε αυτόν τον στόχο. Θέλουμε καλούς Έλληνες παίκτες για να βοηθήσουν και την ομάδα μας και την Εθνική».