Παντρεύτηκε η Βούλα Παπαχρήστου

Η αθλήτρια στίβου παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χαριτωνίδη

Την Πέμπτη 16 Oκτωβρίου 2014 ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο και σε στενό οικογενειακό κύκλο , η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου και ο ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χαριτωνίδης στο Δημαρχείο Αχαρνών. Το ζευγάρι πολύ σύντομα θα αποκτήσει και το πρώτο του παιδί μια και η Βούλα μέσα στον επόμενο μήνα θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

voula papachristou

Ο Λάζαρος και η Βούλα, διακριτικά, σεμνά κι ανάμεσα σε αγαπημένα τους πρόσωπα επισφράγισαν την αγάπη τους και η χαρά στο πρόσωπό τους ήταν ολοφάνερη αφού και οι δυο τους έλαμπαν στην κοινή φωτογραφία που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook. Εμείς απο πλευράς μας, να τους ευχηθούμε να ζήσουν ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και με το καλό να δεχθούν και το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μέσα στα επόμενα σχέδια του ζευγαριού είναι, αφού γίνουν γονείς, ο Λάζαρος, που τώρα αγωνίζεται στη Δόξα Δράμας να αναζητήσει τη μεταγραφή που του αξίζει σε ομάδα της Super League και η Βούλα να επιστρέψει στις προπονήσεις της σε περίπου τρείς μήνες μετά τη γέννηση του μωρού. Λάζαρε και Βούλα, κάθε ευτυχία, με υγεία και να ζήσετε !

πηγή: theverge.gr