Ρουμελιώτης: “Στόχος μας να σώσουμε τη χρονιά”

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης ξεκαθάρισε πως η φετινή ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει μεγάλες βλέψεις, θέλοντας καταρχήν να σώσει τη χρονιά.

Χαμηλά έθεσε τον… πήχη της φετινής ΑΕΚ, ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης, στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης, τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι σώσει τη χρονιά.

Αναλυτικά είπε:

«Ήρθα στην ΑΕΚ σε μια δύσκολη περίοδο, περιμένοντας να είμαστε φέτος πιο ήρεμοι. Ωστόσο, ζήσαμε πολλά το καλοκαίρι. Μόλις χθες αποφασίστηκε να έχουμε το κλειστό του Ιωνικού. Μόνο για τα παιχνίδια μας. Είναι ευχάριστο βράδυ σήμερα. Οφείλουμε να δούμε την επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα έχει παιχνίδι αύριο για την ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Βασικός στόχος μας είναι να σώσουμε την χρονιά . Δεν πιστεύω αν σε άλλο σύλλογο θα μπορούσε να ξεκινήσει η χρονιά έτσι. Ο Δούκας ήταν η ψυχή της ομάδας. Αλλά αν δεν ήταν αυτός δεν θα υπήρχε βόλεϊ στην ΑΕΚ. Έχουμε δύσκολη σειρά παιχνιδιών που πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη. Ξεκινάμε με χαμηλά το κεφάλι».