“Λύτρωση” για την “Βασίλισσα”

Ο γνωστός Ενωσίτης επιχειρηματίας Μάκης Αγγελόπουλος πήρε το 51% του μπάσκετ!

Μεγάλες στιγμές για το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ το οποίο δείχνει να βρίσκεται επιτέλους κοντά στην “σωτηρία”. Ο Μακης Αγγελόπουλος φαίνεται να είναι και με την βούλα μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο “Ενωσίτης” επιχειρηματίας είναι γνωστός για την συμμετοχή του στο αρχικό ΜΚ της ΠΑΕ και βασικό μέλος της ομάδας Μελισσανίδη από την πρώτη μέρα που ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του “Δικέφαλου”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΕΚ365 ο κ. Αγγελόπουλος έχει ήδη καταθέσει 123.000 ευρώ σε μετρητά, παίρνοντας ουσιαστικά το 51% της νέας και καθαρής ΚΑΕ. Από σήμερα λοιπόν, η “Βασίλισσα” φαίνεται να έχει και πάλι ένα κανονικό αφεντικό που μέχρι στιγμής προχωρούσε με τις μεγάλες προσπάθειες του Αλέξη Αλεξίου που έκανε ότι μπορούσε τους τελευταίους μήνες για να την κρατήσει στην “ζωντανή”.

Τις τελευταίες 15 μέρες μάλιστα, οι Αλεξίου και Αγγελόπουλος συνεργάστηκαν σε πολλά θέματα και το κλίμα δείχνει εξαιρετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές και αξίζει να αναφερθεί ότι ο μεγαλομέτοχος συναντήθηκε και με τον Βαγγέλη Ζιάγκο δίνοντας του εγγυήσεις για τα τωρινά συμβόλαια των παικτών.