«Το χθεσινό πάρτι ήταν μόνο η αρχή»

Η Original 21 εξέδωσε ανακοίνωση για τη χθεσινή «κιτρινόμαυρη» μέρα.

Σε ανακοίνωση της, η Original 21 μίλησε για τη χθεσινή «κιτρινόμαυρη» μέρα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη «Βασίλισσα» και τον Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και στους οπαδούς του Απόλλωνα και την πρωτοβουλία να τους δεχθούν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΑΓΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΜΑΣ…

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΟ ΗΤΑΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ.ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΡΤΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ….

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΜΑΣ CLUB ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 30ε ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΑΠΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6936783200.

ΥΓ.Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ.ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.

ΥΓ1.ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟΥ…

ΥΓ2.ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ…»