«Χαρούμενες που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με νίκη»

Η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα και η Φαίη Κουνάδη μίλησαν για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΑΟ Θήρας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», οι αθλήτριες της ΑΕΚ, Ιζαμπέλα Ιβάνοβα και Φαίη Κουνάδη, μίλησαν για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη νίκη της ομάδας επί του ΑΟ Θήρας.

Η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με νίκη και μάλιστα απέναντι σε μια δυνατή και ενισχυμένη ομάδα. Εμείς το χαρήκαμε το παιχνίδι και φτάσαμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε. Ευτυχώς αντιδράσαμε σωστά μετά το πρώτο σετ, το οποίο χάσαμε καθαρά από θέμα ψυχολογίας. Η αντίδραση της ομάδας όμως έδειξε πολλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, έχουμε δέσει πολύ μεταξύ μας και αυτό οφείλεται και στο κλίμα που υπάρχει στις προπονήσεις. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Πιστεύουμε σε μας και θα το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Όσο για την δική της εμφάνιση η νεαρή αθλήτρια ανέφερε: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και χαίρομαι που βοηθάω και εγώ σε αυτό. Νιώθω πολύ καλά φέτος, ήθελα να είμαι στην ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα για να ενισχύσω την ομάδα».

Από την πλευρά της η Φαίη Κουνάδη είπε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά από κάπου χάσαμε τον ρυθμό μας αλλά και το καθαρό μυαλό για να τελειώσουμε τις φάσεις. Είμαστε νέα ομάδα. Μας επηρέασε το γεγονός ότι μείωσε το σκορ ο αντίπαλος και εκεί αγχωθήκαμε χωρίς λόγο. Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε σωστά και δείξαμε ότι η ομάδα έχει και τις λύσεις αλλά και τα ψυχικά αποθέματα. Πλέον κοιτάμε μπροστά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να μην χάνουμε σετ σαν το πρώτο, γιατί μπορεί κάποια στιγμή να μας στοιχίσει. Το σημαντικό είναι ότι καταθέτουμε την ψυχή μας σε κάθε αγώνα και αυτό πιστεύω θα μας οδηγήσει φέτος».