Ανακοίνωση ΚΑΕ: “Ευχαριστούμε τον κόσμο”

Το μπασκετικό τμήμα της "Ένωσης" ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδος

Δεν γινόταν να μην ευχαριστήσει η ΚΑΕ ΑΕΚ τον κόσμο που την στήριξε στον αγώνα με τον Πανιώνιο με αυτόν τον καταπληκτικό τρόπο. Η “Βασίλισσα” εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της, αλλά υπονοώντας κάποια πράγματα για την χθεσινή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χιλιάδες οπαδούς της για την δυναμική παρουσία τους, αλλά και για την κόσμια συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Θεωρούμε δεδομένο, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα στηρίξουν θερμά και με την ίδια (κόσμια) συμπεριφορά την ομάδα και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος για να οδηγήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη «Βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ όσο το δυνατό ψηλότερα. Δύναμη της ΑΕΚ ήταν και παραμένει ο ΚΟΣΜΟΣ της.

Δεσμευόμαστε, ότι στις επόμενες αναμετρήσεις θα επιφυλάξουμε εκπλήξεις στους οπαδούς μας, σε ανταπόδοση της στήριξης διαρκείας προς την ομάδα και της προσπάθειας που καταβάλλουμε για να ξαναγίνει η «Βασίλισσα» ισχυρή σε όλα τα επίπεδα.

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε…

ΥΓ. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι: Αντισυμβαλλόμενος της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι η διοίκηση του ΟΑΚΑ και μόνο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει και θα σεβαστεί απόλυτα τις δεσμεύσεις, που απορρέουν από την -μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΚΑ και αυτής- σύμβαση»