Διαψεύδει η ΑΕΚ τους “πράσινους” ισχυρισμούς

O εκπρόσωπος Τύπου της ΚΑΕ ΑΕΚ, τόνισε πως δεν προκλήθηκε καμία υλική ζημιά στο ΟΑΚΑ, από τον κόσμο της ομάδας.

Τη θέση της ΚΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με τους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού για υλικές ζημιές από τους «κιτρινόμαυρους» στο κλειστό του ΟΑΚΑ, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Γιώργος Νικολάου.

Με δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM», διέψευσε τα λεγόμενα των «πράσινων» και σημείωσε πως η ΑΕΚ επιθυμεί να έχει μια καλή συνεργασία με τους «πράσινους», σχετικά με τη συγκατοίκησή τους στον ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήμουν στο γήπεδο το πρωί και δεν υπάρχει καμία φθορά. Μου προκαλεί απορία αυτό το γεγονός. Το γήπεδο είναι μια χαρά, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα γίνει κανονικά, όπως θα γίνει και αυτός του Παναθηναϊκού με την ομάδα μας. Σύσσωμος ο αθλητικός τύπος έγραψε για το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ την επομένη του αγώνα και καλό είναι οι όποιοι αναφέρουν τη λέξη φθορά να ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάνε. Αν το πρόβλημα είναι κάποια πράσινα μπαλόνια στην εξέδρες, δεν νομίζω πως είναι άξια ανακοίνωσης. Μας ενδιαφέρει η καλή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό για να έχουμε μια καλή συγκατοίκηση στο ΟΑΚΑ. Πριν την ανακοίνωση δεν υπάρχει τίποτα».