Μπακάκης: «Το να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ είναι μεγάλη τιμή»

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για το πέρασμα του από τον ΑΟ Χανιών αλλά και για την ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για το πέρασμα του από την κρητική ομάδα αλλά και για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του όσον αφορά την επιστροφή του στα Χανιά και ότι θα παίξει για πρώτη φορά εναντίον της ομάδας που τον βοήθησε να εξελιχθεί:

«Βέβαια, τα Χανιά ήταν ένα σκαλοπάτι για την καριέρα μου και πιστεύω πως τώρα που θα γυρίσω ο κόσμος θα είναι πολύ ζεστός προς το πρόσωπό μου και θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν το εισπράξω αυτό».

Για το τι έχει να θυμάται από το πέρασμά του από τον ΑΟΧ:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά… Με τον ΑΟΧ τότε είχαμε πολλές δυσκολίες αλλά ευτυχώς είχαμε καταφέρει τον στόχο μας και η χρονιά είχε βγει πετυχημένη».

Για το αν παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια την πορεία του ΑΟΧ:

«Εννοείται πως παρακολουθώ την ομάδα. Έχω κάνει πολλούς φίλους από εκείνη την χρονιά. Είναι μια ομάδα που με βοήθησε και εύχομαι πάντα να πετυχαίνει τους στόχους της».

Για το αν γνωρίζει ότι πέρσι ο ΑΟΧ έχασε για μία θέση την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ:

«Ναι, το γνωρίζω ότι μπήκε στη διαδικασία τον πλέι οφ και είχε πολύ καλή πορεία».

Για το πώς είναι να φοράει τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΚ:

«Το να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι πραγματικά κάτι το πολύ ωραίο… Μαζί με τον εξαιρετικό της κόσμο, ο κάθε ποδοσφαιριστής ολοκληρώνεται σαν επαγγελματίας».

Για το τι «βλέπει» για την Παρασκευή και αν υπολογίζουν στην ΑΕΚ τον ΑΟΧ:

«Ο ΑΟΧ είναι μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα, είναι από τα φαβορί της κατηγορίας. Εμείς θα έρθουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».